KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, February 13, 2011

DaH TeRPiKaT


okay tak tajuk aku hari ni
ala-ala dah mula dilamun cinta kan
 
*
*
*
*
 
sebenarnya
aku bukanla penggemar donut
tak kisah la donut jual tepi jalan atau pun kat cafe
tapi masa bercuti weekend bebaru ni
macam terasa jer nak mencuba donut kat big apple
wahhh
sedap rupanya
selama ni aku set dalam kepala
kalo makan donut mesti rasa muak jer
tapi yang ni cam lain jer
tak sama ngan danki donut tu
sampai 2 kali aku membelinya
 
 
 

 
lepas ni boleh la selalu singgah kat Big Apple ni
nasib baik la ada kat Alor Setar ni
kot tak kang
dah mencapai status ngidam pulak kan
 
 
nenanti la aku upkan entry pasal percutian tak dirancang aku tu
takleh nak transfer gambar ke PC
tak perasan bateri kamera adalah kong tadi
 
 

4 comments:

PUANSTOBERI said...

ada org kata JCO lagi sedap. tp aku lebey sker BA ni. Lagipun mmg da ada pengiktirafan HALAL Jakim. SO, takde keraguan.

Tak jadi ahli 365 tu ke mek??

ryn said...

lom lagi, tak sempat lagi nak google pasal ba nih.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, memang donat Big Apple nie sedap...gigit 3 kali jer dah habis. Makan 6 biji pun tak terasa kan..

ryn said...

tu lar kan bsb, langsung takde rasa muak