KaMu HeBat

Top Comment :

Wednesday, February 2, 2011

KiSaH DuNia SeKaRANg


mesti ramai yang dah tau pasal cerita sorang akak ni kan
aku pun dapat tau dari blog AhkakGeLI
memang terus carik link blog akak tu
sian dia
yang jadi orang ketiga tu pulak
ntah la.. susah nak cakap
tak terkena kat batang hidung
sedap la ko nak bersorak bagai

selalu pun aku dengar cerita-cerita macam ni
dah penah jugak terjadi kat diri sendiri
kalo aku letak gambar that girl kat sini
mau pitam korang nanti nengoknya
bak kata ahkah geli
nak jadi perampas tak semestinya cun macam fasha sandha

kenapa la nak jadi perampas kan?
suka gamaknya menyakitkan hati kaum sejenis ni


3 comments:

::alwaniamalini:: said...

aduuiyaiiii... pening kepala dengan org mcam ni..

@kutopsecret said...

Sy benci citer2 org ketiga nih...

ryn said...

amal ~ diorang ni belum terkena kat batang hidung lagi, dah kena tau la camna rasanya
@kutopsecret ~ bukan setakat benci, dah smpai tahap terlalu benci pun