KaMu HeBat

Top Comment :

Monday, February 21, 2011

DaPaT INi

ni macam first time kot
aku dapat ang pow
selalu dapat duit raya jer
tak pun kalo CNY just dapat limau atau hamper
tak sangka eh
dah ada anak sorang pun still lagi boleh masyukkk

semalam
aku sorang ketua cawangan ni datang opis aku
dia ni the one and only KC berbangsa cina kat sini
lelain sume Melayu
walopun cina, dia ni memang baik
cakap melayu pun agak fasih
sepanjang berurusniaga dengan dia ni
memang tak penah la bikin hati panas
dulu ketua kat Kulim, tapi start awal tahun 2011 dah bertukar ke Sungai Petani
aku ni sebenarnya tak berapa suka nak terima menda2 macam ni
yer la, aku kan kejer kat akaun
takut disalahertikan
tapi dia macam bersungguh nak memberi
katanya memang untuk sumer staff kat admin dia bagi
cuma mungkin dalam jumlah yang berbeza kot
just sebagai reward sebab banyak tolong dia
ambik jer la kan, orang dah bagi
kang menolak tuah pulak
duit tu pun balik rumah terus masukkan kat dalam dana si echa

:
:
:
:
:
:







3 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Assalamulaikum, best nyer dpt angpou.

ryn said...

bsb ~ huhuhu, first time neh

PUANSTOBERI said...

wahhhh