KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, May 9, 2010

ChOCOLaTE MaKiNg



Nih edisi test diri sendiri
Semalam, dok umah jer..
 takder gi memana pun...
memula dok layan citer2 kat TV,
 tapi macam tak best jer..
alih2 teringat lak ader lagi bahan bahan coklat kat dalam peti ais....
Boleh buat nih, dah xder kejer sangat kan....
Tak lama pun nak buat coklat nih....
Penat kat nak double boil jer
Tapi kan...
aku lupa lak nak snap gambar...
dah sesiap kuarkan dari mol baru teringat
Buat guna mol roses jer..
Malas nak campor campor
Ni jer la gambar yang ada.....












dan.....


E-cHa

Ini la "trouble maker" pada hari kejadian
siap panjat panjat kerusi lagi untuk menjayakan misi
penat aku weh...
abes sumer dia nak pegang....
dah la coklat tu panas..
Dalam aksi tepis-feel the choc tu
aku lupa......
nak masukkan badam kat dalam coklat aku tuh
padahal dah siap pun goreng...
next time la...
pasni nak guna white choc la pulak
Boleh buat kaler - kaler

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

yummy! & coklat dapat mengurangkan stress. hee

ryn said...

betul tu thalha....
buat sendiri.. dijamin bersih & halal....