KaMu HeBat

Top Comment :

Thursday, May 27, 2010

Langkawi






Nampak gayanya...
minggu depan, hari rabu ngan khamis jer la aku masuk opis
esok lusa cuti weekend
ahad lak hganti cuti untuk public holiday esok nyer
isnin ngan selasa nak berlayar ceh, berlayar la pulak kan  ke Langkawi
bukan sesajer nak pegi makan angin
aku pegi dengan misi
berkhidmat untuk negara
ada kes terpencil kat cawangan
so, aku pegi untuk memberi bantuan
yer la sangat kan
padahal dok terbayang menda alah ni lebihnya

-
-
-
-
-
-


syorgaaaa coklat





so, minggu depan la aku buat liputan keh?
[ budget macam ada jer yang nam membaca blog nih ]

eh..???
apasal minggu depan lak nak update
yer..
aku ngaku la ni, mmg aku guna harta opis pun nak update blog
tak mampu lagi nak beli laptop, netbook dan yang seangkatan
sebenarnya aku rasa macam tak der keperluan sangat aku nak beli menda alah harga riban riban nih
tak tau la kot pasni kan bila dah start berblogging

ok la...
nak pegi carik menda-menda yang nak kena bawak ke sana lak
bye

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

best sey!! ;p

ryn said...

thalha...
ni pegi utk kejer.. xbest sgt la
plan nak pegi 3h2m hjg julai nanti