KaMu HeBat

Top Comment :

Tuesday, May 4, 2010

Nak kuRuS...

Macam x boleh nak diterima jer nih... aku sekarang dah makin gumukks... adoi la nasib
giler lak aku rasa bila satu persatu baju kurung aku dah terasa semakin menyempit
aku tau, aku tau... dah ada sorang anak & memang normal la kan kalau badan nak naik.
tp usaha harus dilakukan...
sebenarnya aku xbrapa nak confident amek ubat bagai tu.. takut ada side effect lak kang, terus hilang kisah kurus, episod lain lak yang timbul.
tapi kan, ari tu ada la opismate aku bgtau yang dia baru jer amalkan minum SLIMM & FIRMM  Atika Beauty. nampak macam ok tapi ntah la kan. aku nak try la... what say u?


ni aku letakkan dia nyer produk. ni bukan iklan tau, xdapat apa2 pun. just nak letak kat sini kot2 ada sesapa yang boleh respon.



SLIMM & FIRMM (350ml)

SLIMM & FIRMM membentuk semula tubuh badan

kita dalam jangkamasa PENDEK dan

MENGEKALNYA dalam jangkamasa panjang.

 

SLIMM & FIRMM merupakan terapi PHYTO (tumbuhan) dihasilkan melalui Bio-Aktif NANO dengan sebatian tulen 100% terapeutik dan TANPA KESAN SAMPINGAN. SLIMM & FIRMM telah berjaya memecutkan penyingkiran lemak degil dengan lebih mudah, mengurangkan lemak tubuh badan disamping mengekalkan tenaga & keseimbangan kadar metabolisme badan, menyingkirkan lemak berlebihan, menentang selulit dan yang penting sekali MENGETATKAN BADAN atau KULIT.



Faedah / Kesan SLIMM & FIRMM

Menguraikan lemak tertakung dan degil (Tisu Adipose) - Lipolisis - Membina otot tanpa lemak dan menghalang penakungan lemak.

Memanjangkan kesan pembakaran lemak dan menukarkan lemak kepada tenaga. - Menyelaraskan metabolisme tubuh badan kepada paras yang sesuai sekali untuk membakar kalori, tanpa menghasilkan kesan sampingan negative ke atas sistem saraf dan sistem kardiovaskular.

Membantu merangsang gerakan usus dan menambahkan nutrien dan penyerapan air di dalam usus kecil dan besar.

Membantu mengurangkan kolesterol didalam tubuh badan.

Membantu menyelaraskan pH didalam tubuh badan.

Meningkatkan sistem keimunan dan peredaran darah.

Menguatkan hati dan menyingkirkan toksin tubuh badan.

Membekalkan tubuh badan dengan Vitamin A, C, E, B 1, B2, Niacin (B3), B5, B Kompleks, Asid Pantotenik dan 15 jenis Asid Amino, Mineral: Kalsium, Manganum, Besi, Selenium, Kalium, Magnesium, Fosforos. Kompaun tambahan: Asid Lemak, Klorofil, Flavonol, Polifenol, Antioksidan.

Menyegarkan dan memulihkan daya hidup muda kulit.

 
SLIMM & FIRMM adalah sesuai untuk semua dewasa kecuali yang menerima rawatan, atau ubat, sakit jantung, darah tinggi & kanak-kanak yang umur 16 ke bawah.

Kami cadangkan bahawa langkah-langkah berikut diamalkan untuk mencapai kesan kelangsingan dalam masa yang lebih singkat

 
Cara Penggunaan

Goncang dahulu sebelum di minum, ambil 15 ml, minum 2 kali sehari dengan menggunakan cup sukatan yang disediakan, selepas sarapan pagi dan tengahhari.

Info aku amek kat sini  SliM & FiRm
 



4 comments:

fana said...

lepas kawin badan saya pun naik hehe. org jumpa kata saya dh berisi tapi sebenarnya bukan. saya mengandungkan lemak. Dalam proses nak turunkan berat badan juga risau dgn berat badaan yg naik mendadak. moga2 kita sama2 dpt turunkan berat badan k

ryn said...

harap2 camtu la kan... saya dulu ok jer, ni sesejak tukar kejer kat kg la jd camni. asik makan jer

~ thalhazlin ~ said...

hurm.. tengah berdiet nak kawin neh. hihi. macam nak try gak. ;p

ryn said...

thalha...
harus tu kan?
mesti la nak jadi org paling cun that day... gu luck to u too