KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, November 7, 2010

MaLAS

Setelah terpaksa bercuti panjang, akhirnya kena la ke opis esok.
Macam malas je kan? Baik dok rumah memain ngan si e~cha jerk.
 Tapi nak buat camner, demi terma SYMP akan kugagahkan jua kaki ini melangkah.
 Dah la banyak keje yang tertangguh ari tu, dah kata EL kan?
 Mana la menda2 camni boleh dijangka.

 ~ rasa cam nak ke KL jerk weekend nih, ada sesape free nak berjumpa-jumpa tak ngan saye tak?
Hahaha, giler.. Cam gewdixs jer kan ayat haku neh ~



2 comments:

PUANSTOBERI said...

haii..kata da berkerat rotan nak ke KL. teheheheeee

ryn said...

Tak sure lagi, cam ada hal nak kena settle kat sana lak.