KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, November 21, 2010

SeNaNgNYa DaLaM HaTi



korang nak tau
aku sebenarnya dah lama tak bukak nuffnang ni
memang tahap nak merajuk dah pun
dah 3-4 minggu earning aku tak bergerak-gerak
bukan harapkan sangat
tapi bila nampak earning tu bergerak
walaupun 0.25 sen
memang automatik datang semangat nak meng-apdet blog
dapat kempen pun aku tak kisah sangat

tapi kan
tadi aku try la jugak dengan rasa merajuk-merajuk manja
bukak nuffnang aku
ko tau apa yang aku nampak
berdesup la pulak naiknya
sajer tau encik nuffnang nih
dari RM27.00 kira kira 3-4 minggu yang lepas
terus dapat RM36.75
wahhhh.. sukanya aku
tak pasti la samada berdesup masuk banyak cam tu serentak
ataupun dah masuk sket-sket masa aku mrajuk tak nak tengok encik nuffnang ari tu
memang aku perasan pun
lately kerap jugak la iklan terpampang kat blog hampeh aku nih

korang nak tau
sampai sanggup aku onkan statCounter ni
punyala takmo bukak nuffnang
giler sengal la kan
nasib baik aku jer yang merajuk kat encik nuffnang
kalo dia pun sama dok merajuk ngan aku
uishhhh... takmo pikir la


agak-agak korang la
bila eh nak genapkan ke angka RM50 tu
takder niat nak cashkan lagi
tunggu biar riban-riban dulu leh?
haha.. verangan !! nampak macam jauh dari jangkauan jer kan


setakat hari ni
tak penah lagi aku dapat yang BE tu
tak per la
sedar diri la sikit kan?
tahap blog hidup segan mati takmo ni
kempen jer la yang aku dapat
tu pun dah kira syukur dah orang nak kasi






2 comments:

PUANSTOBERI said...

wes...ini kira pencapaian haibat sbb dari campaign je ko leh cecah puluh2. aku kalo takde BE tu harap berapa sen je dpt.
Giler ahh... seyes..aku kagum..

ryn said...

wahhh.. aku pun nak kagum gak la kat diri sendiri kalo camni... hahahah boleh camtu?
kempen je la yg sudi menjengah... nak dapat BE, UV kena kencang. takat blog aku ni, UV pun dalam 100-130 jer seminggu