KaMu HeBat

Top Comment :

Monday, November 8, 2010

SeKiTaR BaNjIR 2010 ~ GaMBaR ~


hari ni aku dah pun start kejer
tapi opis cam masih jugak tak ramai orang
ramai yang sambung cuti sebab nak bersihkan rumah

tadi dah dapat borang cuti kecemasan
heh, lega... selamat baki cuti aku
tak der lak officer aku mintak report polis atau pengesahan dari penghulu


okeh,
takmo membebel panjang-panjang dah
meh kita tengok gambar kejadian



sekitar pekan jitra 2

dah nama negeri jelapang padi kan
dalam banjir-banjir pun sempat lagi dok menjala

stadium mini jitra

Myvi Store
tempat ni lebih kurang 3-4km jer dari rumah aku
nasib baik la kan tak kena umah

stesen petronas kat pekan jitra 2
kat sini lambat sikit surutnya sebab masa aku lalu ari jumaat pun air bertakung lagi

pekan jitra jugak
habis la rosak spare part sume tu

hero of the day kot?


lagi satu sore kereta yang teruk dilanda banjir

Sek Men Keb Jitra
korang boleh nampak ada pelajar yang stuck kat asrama neh
air banjir naik dengan cepat
memang tak sempat nak selamatkan kot



2 comments:

~ THALHA ~ said...

HUHU. Ciannya. habes rosak kete tu..

ryn said...

tu lar pasal thalha... sian nengok