KaMu HeBat

Top Comment :

Tuesday, July 13, 2010

AwaRd




hai babe
pepagi takder idea sangat nak membebel kat sini
just buat sesi lompatan cemerlang jer dari blog ke blog a.k.a blogwalking
dan...
terterjah la blog  FiKaRyNa
Uchh.. ada award menanti rupanya
Harusla dirembat kan kengkawan?
Award ni  ryna kasi khas untuk follower...

dah, korang cepat pegi jadi follower dia, best tau blog ryna...
citer pasal dia pegi tangkap orang jahat tau... kui,kui

cukup tak Ryna promo untuk blog kamu
** free tak payah bayar pun ai buatkan **



so, cekidout



 1) bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang
 baik dalam dunia blogging nih..
err.. ryna
ai baru jer masuk dunia blogging nih, tak ramai sangat yang kenal pun
kurang boleh
**sambil kejip-kejip mata menggoda**

i - CiK THaLha 
si bakal pengantin
ii - PnStobeRi 
si.. erkk apa aku nak gelar ko eik?
iii - CiK LeMoNaDe 
si chekgu cemerlang
iv - PnYaNie 
si pengantin baru
&
untuk semua follower aku, [bajet cam glemer jer kan?]
ambik tau, aku paksa jugak nih
tiru ryna jugak la



2) apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan..contoh :
org no 1 : peramah, bila jumpa..cakap x henti2..best..
i - Thalha - tak penah pun jumpa tapi suka baca blog dia, excited tengok dia buat preparation majlis kawen dengan cik kanda hujung bulan nih
ii - PnStoberi - ni kenal sebab dedulu layan satu forum neh. Penah jumpa, so friendly. Masa memula jumpa akak pegi rumah dia & jamu aku stoberi cecah garam
iii - LeMonaDe - tak penah jumpa gak tapi kerap berbalas komen kat blog. Bakal cikgu cemerlang ni
iv - YaniE - pun tak penah jumpa, perhaps boleh jumpa dia nanti bila dia balik kedah
[encik B selalu bebel kat aku sebab selalu sangat ajak dia pegi blindate]


3) sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan..
aku takmo la citer apa yang aku dah buatkan untuk sahabat-sahabat tapi nak citer apa yang diorang sanggup lakukan untuk aku leh?
Masa aku di zaman kejatuhan, diorang tak renti-renti bagi aku semangat
Berkorban masa dan wang ringgit untuk aku
Lagi, 
sanggup bahayakan diri bawak keta macam kat litar F1 semata-mata nak pastikan aku selamat.
[tak leh nak citer panjang kat sini - P&C]
Last, selalu biarkan bilik korang jadi port lepak paling klass untuk aku
For Miza & Zimah - ai luve both of u


dan,
pada setiap orang yg korang kasi award nih, make sure depa buat tugasan di atas dgn jayanya..tau..bukan senang mahu jadi sahabat yg baik kan..mekacih n selamat berjaya!
ai..ai.. sir


**
Korang-korang yang aku sebut kat atas tu
Sila buat hokeh?
Jangan nak ngelat, tak baik!!

 
 


3 comments:

PUANSTOBERI said...

aku amik la..sat ah..kang aku buat. by d way.. tenkiu mek.. hoho

PUANSTOBERI said...

done!!!

lemonade said...

adoiiii sy yg malas ni akak kata cemerlang...?? kehkeh lawak ar akak ni.