KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, July 11, 2010

Korang Suka? Aku Tak....


korang suka ker pakai nametag?
terus terang cakap memang aku tak suka pun
bukan nak ingkar perintah
reason
kang abis la tudung aku yang cun nih..
ada lobang-lobang
ahaksss
selalu aku kena tegur ngan EO kat sini
ngan Pengarah pun ada gak
tapi, ntah la
dah memang aku jenis degil
bolayan jer arahan tu
kalau ada meeting @ kena panggil ke bilik diorang untuk apa-apa discussion
baru kelam kabut nak pakai
ada sekali tu Pengarah aku slumber jer sound aku
katanya, aku ni mesti naik keta tak pakai tali pinggang
sebab tu susah no nak pakai nametag
relevannya???
aku pun tak tau sebab naik keta aku pakai tali pinggang oiii
sayang lagi nyawa aku nuh

kat opis lama aku pakai pas
main gantung jer kat leher
tu aku suker sebab bila ngantung kat leher
tudung aku takla nampak mengembang kat bahu tu
kalau kena pakai nametag pun
just pin kat pas tu jer

 ada niat nak buat nametag yang macam lekat-lekat tu
korang paham kan? yang jenis tempek jer kat blkang ngan depan tudung tu
tapi sampai skrang
angan-angan jer tinggi melangit
hasil?
nan adoooo



nametag aku
buat masa skrang ni
aku pakaikan dia kat keyboard pc aku jer




***




2 comments:

PUANSTOBERI said...

ko beli je yg guna magnet tu. yg boh bakang tudung then name tag kat dpn. hihi. name tag itam putih eh? napak nau keja kerajaan wes. kikikii.. aku pakai name tag tima duty protokol je. tp aku tak kisah pun cucuk kat tudung. kang nati dia elok balik unless mmg kita cucuk tpt yg sama aje. kadang kat baju batik pun cucuk jugak. tkpe lah..

ryn said...

nametag ni mmg aku bawk dari rtm lagi. dulu ada yg logo rtm tu, tp ntah mana aku cmpak. hahhh.. yg agnet tu la aku maksudkan tp aku ni plan jer lebih, actionnya nan ado kata ko.....