KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, October 24, 2010

AwaRd DaRi PnStoBeRi




OnLiNe BeSt FriEnD AwaRd

award dari pnstoberi aka reen
ko tau jer kan blog aku dah tahap berhabuk
bagus, ada bahan nak diupdatekan
anyway.. TQ la eik bagi aku award ni
bila nak banjer aku stoberi cecah garam lagi wei tetiba




okeh, jom kita tengok apa lak tugasan untuk award kali nih



1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this
  • orang kuale kangsar dan berkahwin plak dengan orang PJ
  • kejer kat kraftangan, itu pasal la asik dok promote batik tak renti-renti
  • peramah walaupun first time jumpa
  • anak bongsu tapi tak pasti la manja ke tak pnstoberi sila jawab
  • sekrang ni tinggal kat kampung baru sementara nak dapatkan kunci mansion di atas kayangan

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
[ ni cam susah jer sebab aku tak reti nak nilaikan diri sendiri ]
  • kejer gov cam pnstoberi jugak
  • susah nak mulakan perbualan, tapi bila dah kenal aku korang memang tak nyesal
  • aku ni orang kedah & dapat lak suami orang johor
  • ada sorang putri cute nama e-cha
  • suka sangat dengar muzik, lagu2 tapi lebih kepada rock kapak jer
  • suka gak baca novel tapi sekrang ni macam tak der masa la pulak
  • kalau aku marah, ntah hapa hapa jer aku leh hambur kat orang, so don't make me agry ya
  • paling tak suka spesis talam dua muka
  • suka jenjalan
  • ada orang cakap yang aku ni outspoken

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.

kepada semua yang baca entry award nih
aku wajibkan korang untuk buat essaiment ni
jangan nak ngelat lak



***
  



2 comments:

PUANSTOBERI said...

Ngeh he he...tenkiu lah sudi buat asainment ai neh. Ngeh he he.
Jawapan kepada manja ke tak : Tak la manja sgt. Sket sket ajerk. hoho

ryn said...

ko memang... xnak ngaku la tu
takper.. aku tau kebenarannya