KaMu HeBat

Top Comment :

Wednesday, September 22, 2010

Bye AyDa


ahad hari tu
opis aku adakan farewell party untuk sorang pekerja kontrak yang akan berenti
buat ala2 hi tea je pun
sebab last minit dapat tau citer
aku dah tau awal tapi admin yang baru tau
dia berenti sebab dapat kejer baru
Alhamdulillah
rezeki pengantin baru
12 sept 2010 selamat diijab-kabul
20 sept 2010 terus diminta melapor diri kat opis baru
jawatan tetap dan berpencen lagi tu
gred 41
sesaper kejer gov tau la kot kan apa pangkatnya?

pasni jangan lupakan kami kat sini dah la eik?


kiri: pegawai yang dirai
atas kanan : en.joy as MC
bawah kanan : soundman?


sekitar perjalanan majlis


kepada Pn Aida :
Selamat Berjaya
jangan lupakan kami kat sini
kepakaran anda masih diperlukan





2 comments:

mizz sue said...

sudah sudah terjah blog ni jom join

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

ryn said...

Sue, nanti ai terjah,.. Sbnrnya slalu pun dok mlawat asam garam gula tu, cuma jarang tinggal jejak je