KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, September 26, 2010

ConTeST RaYa

setakat nih
aku nampak ada 2 contest yang diajurkan
yang ada kaitan bau-bau bacang  dengan raya

satu undangan dari  SuHaiDa SuPaLiO




dan satu lagi kat blog PnStoBeRi




*
*
*
dukacita adalah dimaklumkan
aku tak akan join kedua-dua contest nih
sebab...
tahun ni memang mood raya aku adalah pada tahap 45%
so..
memang tak der la gambar-gambar yang diambil
kalau ada pun cuma gambar e-cha sajor
memang aku pun tak tau apasal
mood raya aku menjunam giler
mebi sebab banyak sangat masalah yang datang kebelakangan nih

oleh itu
aku harap tak der yang berkecil hati
nanti kalau ada contest-contest lain aku join k?

***
jangan lak serik ajak aku pas ni keh....




2 comments:

PUANSTOBERI said...

tak kira..tak kira..masuk gak. Hahaha..
Ala..aku tak kesah pun. tu aku buat saja2 dan mmg langsung tak memaksa.
Kalo tak nak join contest picisan aku ni, join la contest iphone nuffnang yg grand tu. mesti best.. koh koh koh

ryn said...

reen.. nanti ko buat contest lain eh? aku pasti join gak... hadiah ko neh kan.. mesti ada gak unsur2 kraf.. setia betul