KaMu HeBat

Top Comment :

Wednesday, January 26, 2011

LePaS SaTU BeBAN

isnin lepas
balik jer dari kejer
terperasan ada satu surat untuk aku elok terletak kat atas TV
tengok sampul ada tulis "urusan seri paduka baginda"
comform la berkaitan ngan badan-badan kerajaan
masa tu langsung tak teringat apa-apa pun
bila buka  rupanya surat dari JPA
kiranya memang sampai on time la kali
bagus dah staff gov nih edisi masuk bakul sendiri angkat
klik kat sini untuk cerita dahulu






semalam
dengan semangat jitu dan padunya
semalam jugak aku dah berjaya selesaikan proses perberhentian gaji
katakan tukang proses gaji staf, harusla diutamakan yang sendiri punya
Alhamdulillah
bermula Mac 2011 nanti
kurang satu lagi list kat sebelah kanan payslip aku tu
pelarasan gaji untuk tahun 2010 pun aku masukkan kat Mac jugak
hah kau.. orang lain dah dapat gaji baru 2011, aku baru nak merasa yang 2010



2 comments:

PUANSTOBERI said...

bagus..bagus..kurang dah kan pembayaran thn ni. dah la tax byk giler thn ni. gilers

ryn said...

budget sendiri pun kena buat sasaran kejer jugak.
ada lagi satu masih dlm proses, tak pasti bila nak clear dalam list.. harap2 dalam 2-3bulan ni jugak la