KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, August 22, 2010

ApaSaL Tak BaGiTaU AwaL-aWAL??


Datang jer opis tadi
dapat lak satu berita nih

*
*
*
*



korang nampak tak?
tak nampak !!!

Takper
meh aku besorkan lagi

kasi zoommmm sama dia


*
*
*
*




nampak kan?
patutnya dari awal ramadhan ari tu lagi
tapi ntah camner
opis aku ni lambat lak dapt surat
so, secara rasminya
hari ni la start
walaupun awal 1/2jam jer balik
tapi aku tetap jugak nak heppy-heppy
sebabnya
selalu kalau balik kul 5 pun
dah melemau kat tengah jalan nun
jem dek bazaar ramadhan

harap-harap kalau balik kol 4.30 nih
kurang la sket lemaunya nanti


kalau ikut perkiraan sama dengan KL nun
aku rasa setakat 15 minit tak dianggap jem pun kan?
tapi
sesejak dok kat kampung nih
keta berenti seminit pun aku dah rasa tak best
padahal bukannya tak penah bersidai kat tengah jalan berejam-jam pun masa kat KL dulu
dah biasa selesa kat jalan kot buat aku jadi camni








4 comments:

PUANSTOBERI said...

jadi nya masuk cam biasa yer. bagus ah kerajaan negeri kedah. hik hik hik ;P

Tp utk kerajaan negeri je. Macam cawangan opis aku kat sana derang kena ikut kiterang. Masuk awal dan balik awal (utk kump sokongan shj). Ngeh ngeh ngeh.

Apa2 pun aku tetap la kena balik kul 5.

ryn said...

aku federal la reen...
gunapakai kat semua agensi kat kdh... tak tau la pulak cwgan ko apasal tak ikut

harzharun said...

ishk...x aci!...i pun blk awal setengah jam...tp rehat tghr pun dipendekkan setengah jam...

ryn said...

hahaha.. apa lak tak aci nih
ok la tu, kami baru jer start..
kira rehat tu cover balik yg dah miss minggu lps...
ok tak?