KaMu HeBat

Top Comment :

Tuesday, August 3, 2010

SaPeR Nak OrDeR?



aku letak entry ni dulu la eh?

sajer nak tanya kat sini
kot-kot ada sesaper yang berkenan
aku nak bukak order


*
*
Conformter
mcm tak betul jer ajaan nih, korang paham kan?
Queen size
Material : 100% cotton
dapat sekali ngan beg kat atas tu
 bermotifkan flora dan pelbagai kaler
RM35

*
*









2 comments:

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

cantiknya.......ada satu corak and warna je ke?

ryn said...

taklah.. corak memacam. ni cth yg sy dah beli. Kalau nak order just mention nak kaler apa sbb corak dia tak sama