KaMu HeBat

Top Comment :

Thursday, August 5, 2010

CKT

Giler awal aku letak entry
Ari ni kucing takder
berjoget la tikus-tikus sekalian alam

Petang semalam masa B datang amek kat opis
tengok jer muka dia
tetiba rasa nak makan char koay teow
reen ~ aku dah pandai eja ckt nih
copy dari signboard dia
terus la ke port biasa kitorang
malas nak balik umah dah
tak jauh pun dari umah sebenarnya
tak sampai pun 5 minit
sampai sana kedai baru nak setup
masa tu baru pukul 6 ptg
so, pusing-pusing dulu kat pasaraya sebelah tu

pastu baru kitorang pegi makan
aku jer order ckt nih
B tak brapa gemar sangat
dia punya nasi goreng kampung

aku ambik ckt biasa jer
rm3
ada yang special, rm4 ke rm4.50
pastu lagi satu special marvellous rm5
tak tau la macam mana rupa specialnya


tak nak citer banyak
jom zaaasss gambar





kat kedai yang aku makan
with all time favorite ~ Nescafe ais





orang kata ckt kat Gani ni sedap
tapi aku lagi suka kat Marvellous
kedai pun sesebelah jer sebanrnya
kalau malam lagi happening kat sini
berderet-deret gerai jual ckt
tak silap aku ada 5-6 gerai


~ sekian ~








2 comments:

PUANSTOBERI said...

nom nom nom

ryn said...

hahaha.. entry ni mmg khas untuk ko