KaMu HeBat

Top Comment :

Monday, August 9, 2010

Tema RaYa

Puasa pun belum
aku dah sebok tanya pasal raya eh?
tapi....
korang mesti dah siap pun baju raya kan...
tak macam aku nih
bila masuk bulan puasa
baru la kelam kabut dok cari baju
baru sebok-sebok nak pikir kaler baju

kalau korang nak tau
aku ni selalu beli ready made jer pun
memang bukan kategori cerewet tahap gaban
tengok baju lawa, kain sedap, warna cun
aku ok jer

Puas dok memikr sekarang nih
nak pakai baju kaler apa

2008

hijau turqoise


2009

merah makngah



2010

*
*
*
*
*

Pilihan B

dark purple


Pilihan aku lak

dark brown



***
tema ni cuma diguna pakai untuk baju kurung / melayu sahaja
tidak termasuk bloues, kemeja  & dll
[ untuk official baju raya ]


korang pilih A aku @ B
ke bukan semua di atas?




4 comments:

thezaila said...

saya pilih purple =)

ryn said...

naper tak pilih coklat? hahahaha

PUANSTOBERI said...

huhu. baru nak pilih tema..syabas..syabas bete. Aku dari bln 2 da ada tema (tu pun kira lambat gak..ada org yg sedari pas raya thn lps trus ada tema da).
Dan mmg baju aku da siap. Elok tersimpan dlm lemari dah. Jgn sok tak muat sudah.
Aku..cam biasa la..mmg die hard fan purple, so kalo ditanyain sama aku, harus dijawab purple mbak ryn. Hehe

ryn said...

reen.. aku terharu ngan ucapan ko neh. Biasa la aku, kang kalau aku buat awal2.. mmg elok jer kat badan dr sblm poser lagi.
jawapan ko mmg dah kujangka dr awal lagi