KaMu HeBat

Top Comment :

Thursday, August 26, 2010

SeLaMaT TinGGaL

Encik SimKad HotLinK





"
"
"
"
"

Dah bertukar kepada maxis post-paid
dedulu memang tak terpikir langsung nak guna line nih
takut terkejut bila dapat bil
aku ni jenis asal bosan jer call / mesej sana sini
layan borak
tak kira la B atau pun kengkawan
topup biasa la
kalau tak atas RM50 tu bukan aku la
kadang-kadang hari-hari topup
memang nahas la kalau nak pakai line
silap-silap makan megi jer hari-hari
tapi kalau dah sampai hujung-hujung bulan tu
tau lak aku ni berpuasa dari mesej/call tu
sebab tu aku keraskan hati takmo daftar line

sekrang ni
sajer jer nak menambah masalah beban
tapi okay  kot
mana ada dah gayut-gayut sekarang ni
call pun kalau ada hal jer
aku terpikir nak pakai line ni bukan apa
kadang-kadang ada masa yang urgent sangat nak call
boleh lak kredit zero
mau hangin jugak rasanya
padahal sendiri punya salah tak topup

Lagi satu
bila nak dibandingkan
kadar untuk postpaid adalh lebih murah dari prepaid kan?
ayat nak sedapkan hati neh


Here

:
:
:
:




 


Encik Maxis
terselit gak si hotlink neh

3 comments:

mizz sue said...

SU PULAK NAK TUKAR HOTLINK SEMULA.SEBAB TERASA SANGAT PAKAI LINE NI..BANYAK CAS2 YG TERSEMBUNYI.CETAKAN BIL PUN KENA RM5...BACKUP NUMBER RM2...DAN MACAM LG LA..

DAH 5 ORG KAWAN2 OPIS YANG TUKAR PADE HOTLINK ..SEBAB LINE NI MAHAL SGT.

PUANSTOBERI said...

wess...aku da lama pakai post-paid. kuasa aku nok nak larik2 beli top up kalo tgh terdesak tkde kredit tu.
Aku pakai celcom. ok la. bil kalo print takat ni celcom amik 2inggit. tp nati aku nak call takyah anta dah.
ok la kut aku rasa. sng sket pakai postpaid neh

ryn said...

sue... bil bukan leh tgk kat web dia ke? ai amek yg rm50 & rm30... gov pakej....
kalau nak tkr balik ke hotlink mau la tunggu lg 2 thn sbb dah masuk kontrak.. [ sbb dpt 2henset free kot]
tu lar reen.. sbb kdg2 pikir camtu la aku amek postpaid nih
tension jer kalau nak buat urgent call tp kredit tadak...