KaMu HeBat

Top Comment :

Sunday, December 26, 2010

Huhu.... AkHirNya




amaran keras dari owner blog :
kadar keriakkan adalah tinggi pada entry ini
sila abaikan perasaan itu
dan teruskan pembacaan anda sehingga noktah terkahir

 

akhirnya
aku dah boleh pun cash-outkan duit nuffnang
walopun pada tahap pengeluaran minima
tapi aku amat la berpuas hati dengan pencapaian aku yang satu nih
16 mei - 26 disember 2010 = 7 bulan 10 hari
yer, aku tau...
orang lain baru sebulan join nuffnang dah boleh earn ratus riban
tapi kira ok la kan
dah la  blog cam hapa
langsung tak menjana kecerdasan minda
sukati jer nak tulis apa
kira nasib baik la iklan nuff sudi jugak bertandang yer tak
nanti iklan2 datang la selalu kat blog ni eh?

tapi sebenarnya
takder niat pun nak cashkan duit ni
biarla dulu
aku nak nunggu jadi riban-riban dulu
boleh buat down payment rumah
sesi berangan yer kengkawan !!!
sorry la kalo korang rasa annoy ngan entry nih
aku just nak letak sebagai ingatan aku jer
nanti lupa lak kan
maklum la, kadang aku ni termakan semut banyak sangat
tu yang semedang jer lupa


7 comments:

~LeeyanaRadhi~ said...

hai...salam kenal...i follow u..sy nk blaja ngan kamu psl nuff...hihih..agak xbrape fhm lg..

ryn said...

leeyana ~ tak pandai sgt nuffnang ni, baru lg join.. nak tanya sket2 boleh la

PUANSTOBERI said...

wes. aku nak ucapkan syabas neh..sbb tak dpt BE (ke dah dpt?) pun leh earn cash dari Nuff. Bkn sng tau kalo dpt hasil campaign je. Salute...salute lah..

ryn said...

Hahaha reen. Tq,tq.. Memang xpenah dapat pun lagi be tu, harapkan kempen jer tp kira ada la jugak rezeki aku

~LeeyanaRadhi~ said...

add me throught YM: leenleeyana

ashraf said...

same la ngn aku.dah berbulan2 baru brape hengget :) jgn givap

ryn said...

leyana ~ done on ym
ashraf ~ kekalkan niat untk terus berblogging.... anggap jer nuff ni side income, baru tak stress dok pikir